Válasszon nyelvet!

Wählen Sie Sprache!

Dr. Tóth Ferenc
8600,
Siófok, Váci Mihály u. 5.
Tel/Fax: +36/20/351-1171
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

júniusig

július-augusztus

szeptembertől

Kisház felső

 16000Ft/2fő/éj

Pótágy 6000Ft

 22000Ft/2fő/éj

6000Ft pótágy (2)

 16000Ft/2fő/ée

 Pótágy 6000Ft

   

t

Ametiszt alsó és felső apartman

 

32000Ft /4fő/éj

 pótágy(1): 4000 Ft

 

40000Ft /4fő/éj

 pótágy(1): 6000 Ft

 

32000Ft /4fő/éj

 

pótágy(1): 4000 Ft

 

Kettes Apartman

 

 

16000Ft/éj

 

 

24000Ft/éj

 

 

16000Ft/éj

 

Kisház alsó

 

16000Ft/éj/2fő

pótágy 6000Ft/éj

 

24000Ft/éj/2fő

pótágy (2db) 8000Ft/éj

 

16000Ft/éj/2fő

pótágy 6000Ft/éj

Foglalás, 30% előleg számlára befizetésével történhet.

Az ár egy éjszaka eltöltését tartalmazza 4 főrészére apartmanonként. Az árba gáz, víz, villanyköltség, klíma, végtakarítás, főzési lehetőség, ágynemű és törölköző tartozik.
Az idegenforgalmi adó 2023-ban 550 Ft/fő/éj, az aktuális összeget a https://siofok.hu/idegenforgalmi-ado-2 linken találja.
Érkezés 14 órától, távozás max. 10 óráig. Július és augusztus hónapokban foglalás csak minimum 5 napra. Egyéb időszakban min. 3 éjszaka eltöltése kötelező.

Magánszálláshely házirend

Az Ametiszt Apartmanház magánszálláshely házirendje

 NTAK regisztrációs szám: MA19003242

 1. A magánszálláshelyen kizárólag az előzetesen regisztrált személyek tölthetik az éjszakát.

A szálláshely 24 órában hívható ügyeleti telefonszáma: dr. Tóth Ferenc 20/3511171.

 1. A magánszálláshelyen napközben az azt lefoglaló vendégek által meghívott más személyek is tartózkodhatnak, ennek részleteiről azonban kérjük a szállásadót előzetesen tájékoztatni.
 2. A szállás délután 2 órától foglalható el, míg elhagyása délelőtt 10 óráig szükséges.

  Érkezéskor és távozáskor – igény esetén –  tulajdonos, vagy megbízottja a helyszínen tartózkodik.
 3. A magánszállás kisállatokat előzetes egyeztetés alapján, díj ellenében fogad.
 4. A vendég köteles a magánszálláshely állapotát tartózkodása alatt mindvégig megóvni. A normál használatból adódó takarítást a szállásadó díjmentesen elvégzi, azonban a normálisnál nagyobb mértékű takarítás és kár költségét a vendég köteles megfizetni, illetve az előzetesen megfizetett kaucióból levonásra kerül. A kaució az elutazás napján, a szobák eredeti állapotban való átvétele után visszajár. A szálláshelyen található minden ingatlant és ingóságot minden vendég a saját felelősségére használ, 18 évet be nem töltött vendégeinkért nagykorú kísérőjük tartozik felelősséggel.
 5. Az apartmanokon belül dohányozni tilos!
 6. Egy hetet meghaladó folyamatos tartózkodás esetén hetente egy alkalommal biztosítjuk az ágyneműk és törölközők díjmentes cseréjét és takarítást.
 7. A szálláshely teljes díját az adókkal és a 20% kaucióval együtt kérjük a szállás elfoglalása előtt rendezni. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya). Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el! A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
 8. Vendégeink érkezéskor szoba és kapu kulcsot is kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek. A távozás napján kérjük, a kulcsot kívülről a szoba ajtajában hagyni!
 9. A csendrendeletre és a többi vendégünkre való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni! Továbbá kérjük, hogy éjszakai illetve hajnali hazaérkezéskor csendben közlekedjenek az épületben!
 10. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
 11. A szobák elhagyásakor, kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót!
 12. Vendégházunkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot! Kérjük, a műanyagot, alumíniumot és papírt az e célra kihelyezett sárga színű zsákokba és kukákba helyezzék.
 13. A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.
 14. Szolgáltatásaink kérhetők az üzemeltetőtől: babaágy, etető, babakád, wc-szűkítő, kerékpár.
 15. A hátsó kert, a gyermekjátszó, homokozóval, a jakuzzi a tulajdonosok részére került kialakításra, mely a telek privát részét képezi, használatuk saját felelősségre, házigazdával való egyeztetés után lehetséges.

Vendégeink tudomásul veszik és beleegyeznek, hogy a magánszállás külső részén térfigyelő kamerák működnek, melyek felvételt készítenek.

Kérjük, hogy a biztonsági berendezésekhez (pl. kamerák, riasztó, füstjelző és tartozékaik) saját biztonságuk érdekében ne nyúljanak. A biztonsági berendezések megfelelő működésének szándékos akadályozása  miatt közvetlenül vagy közvetve bekövetkezett kár összegét a saját költségén köteles fedezni.

Az esetlegesen felmerülő problémákat kérjük mielőbb jelezzék, hogy azokat lehetőségeink mértékében legjobb tudásunk szerint elháríthassuk.

 Siófok, 2023.

A szálláshelyek a pihenést szolgálják. Zajongás, az épületben és kertben való bulizás sem éjjel, sem nappal nem megengedett..
Akik ilyen céllal érkeznének, azok a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében, kérem ne nálunk foglaljanak szállást.

siófokon apartman .hu